BURGER 'N SHAKE AMSTERDAM WESTERPARK

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 255 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger 'n Shake Amsterdam Westerpark. Meer weten? Ontdek meer

4 jul 2024 om 20:32 Mijn bestelling is niet ontvangen. Bezorger kon het niet vinden en heeft is terug gegaan naar het restaurant. Adres was ook gewijzigd terwijl er op het juiste adres is besteld. Graag ontvang ik mijn geld retour. Vriendelijke groet, Meerten Castelijns
24 jun 2024 om 0:58 amazing food, a bit on the colder side tho and nice delivery even though it took a long time. also very expensive !
21 jun 2024 om 19:36 It didnt arrive, due to fault of Thuisberzorg.
17 jun 2024 om 20:49 Voor deze prijs, die nb hoger is dan op eigen website, hadden wij minder zompige burgers verwacht en niet n halve burger op n zompig veel groter broodje! Erg jammer! En daarnaast naast de hoge bezorgkosten ook "servicekosten " rekenen?!!
10 jun 2024 om 20:35 Thuisbezorgd, wat voor vraag je zoveel extra voor service and bezorg kosten als je de bestelling niet optijd kunnen leveren?
8 jun 2024 om 22:17 BIJNA 2 uur aan bezorgtijdd is toch niet meer normaaal. Eten was wel lekker maar helaas aan de koude kant
2 jun 2024 om 3:11 Ik heb vaker hier gegeten, altijd heerlijk. Voor het eerst besteld, het duurde helaas bijna twee uur. Ook was het eten koud geworden
1 jun 2024 om 19:14 So good!
1 jun 2024 om 10:08 Ik vind de bezorgkosten en servicekosten belachelijk (het eten is al prijzig) dan nog fooi geven, to much. Maar desondanks is het eten wel echt verrukkelijk.
22 mei 2024 om 22:18 Always great..!!
20 mei 2024 om 22:04 Verslavend
17 mei 2024 om 0:33 Showeten